ECSEL-2017 Çağrı Forumu

2 Mart 2017 tarihinde Brüksel’de Türkiye’nin de üye olduğu ECSEL (Electronic Components and Systems) ortak girişimi tarafından ECSEL-2017 Çağrılarına proje hazırlamaya yönelik çağrı forumu etkinliği düzenlenecektir.

Ufuk2020 Programı kapsamında desteklenecek Ortak Teknoloji Girişimleri’nden biri olan ECSEL JU (ECSEL), elektronik komponent  ve sistemler konularında, önemli uygulama (akıllı ulaşım, akıllı toplum, akıllı enerji, akıllı sağlık, akıllı üretim vb.) ve önemli teknoloji (yarı iletken süreç, ekipman ve malzemeler, dizayn teknolojileri, siber fiziksel sistemler, akıllı sistem entegrasyonu vb.) alanlarında faaliyet göstermektedir. Pazara daha yakın, ürüne dönüştürülmesi daha kolay ve teknoloji olgunluk seviyesi daha yüksek olan projelerin desteklendiği ECSEL projelerinde gerek sanayi kuruluşları ve KOBİler, gerekse üniversiteler ve araştırma merkezleri yer alabilmektedir.

Etkinlik, yeni açılacak ECSEL-2017 çağrıları için sunulacak projelerde ortak olarak yer alabilmek için kaçırılmayacak bir fırsattır. Etkinlikte gerek proje fikrinizle ilgili, gerekse projelerde yer alabilmek için kendinizi ve kurumunuzu araştırmacılara tanıtma amaçlı sunum yapma imkanınız olacaktır.

Etkinliğe katılım için Ufuk2020 seyahat desteğinden faydalanabilirsiniz.

Etkinliğe katılım ücretsiz olup kayıt olmak zorunludur. Kayıtlar 27 Şubat tarihinde kapanacaktır.

Etkinlik programı için tıklayınız. (Programme of the call forum)

Etkinliğe kayıt için tıklayınız. (Registration for the call forum)

Ayrıca TÜBİTAK web sitesi çağrı sayfasından da bilgi edinebilirsiniz.

Kaynak: TÜBİTAK

07/02/2017